Jatkan sarjaa 90 vuoden takaisista tapahtumista, tai pikemminkin siitä, mitä paikallislehti niistä uutisoi. Aloitetaan seurakunnan ilmoituksista. Kuolleiden luetteloon merkittiin tuolloin Ida Keskinen, Vilho Mustasilta, Johannes Keskinen, Kerttu Koivisto, Martta Pettersson,  Eufrosiina Linnusmäki ja Frans Virtanen. Vihillä kävivät Urho Hujo ja Hilda Koivisto, Väinö Laaksonen ja Anna Poukkanen, Juho Mäkelä ja Suoma Heikkinen, Huugo Selkee ja Olga Peltonen sekä Väinö Rintala ja Martta Perkiömäki. Jaakko Erkkilä meni naimisiin Suodenniemellä. Seurakunnasta muuttivat Emma Lehtinen, Elsa Mäkelä sekä Tyyne ja Josefiina Jokela.

Kiertokoulua pidettiin Peltoniemessä, Yliviidanojalla ja Sillanpäässä. Kinkerit olivat Erkkilässä. Rokotus isorokkoa vastaan annettiin Sillanpäässä.

Väinö Mustajärvi ilmoitti myytävästä talosta kirkonkylässä. Mikä talo oli kyseessä ja miten se liittyi Väinö Mustajärveen, ei käy ilmoituksesta ilmi. Frans Mäkinen Yliviidanojalta myi kolmevuotiaan siitossonnin.

Pakkasen kuivausriihessä syttyi tulipalo syyskuussa. Palo saatiin nopeasti sammumaan ja vahingot jäivät vähäisiksi. Syttymissyyksi arveltiin kovassa kuumuudessa palamaan syttynyttä tomua. Arvi Heikkinen kielsi "kenenkään pahempia seurauksia välttääkseen roijastamisen ja kulkemisen" omistamiensa tilusten lävitse.

Kalle Haukipää ja Frans Mustasilta toimivat kunnan elimissä, mm. köyhäinhoitolautakunnassa ja kouluvaliokunnassa. Koulun johtokuntaan valittiin Vihtori Järvelä uudelleen ja Kalle Valkama uutena. Frans Mustasilta sai työväenyhdistyksen 20-vuotisjuhlissa elokuussa kukkalaitteen jalustoineen, koska oli ollut koko tuon ajan yhdistyksen puheenjohtajana.

Lisätietoja